Over Ons

Met veel plezier stellen wij Dutch Wolf Tours aan u voor!

Ons bedrijf onderscheidt zich, doordat het is gebouwd op de pijlers van onze jarenlange ervaring opgedaan in het ontwikkelen, uitvoeren en begeleiden van wandelvakanties voor mensen met honden in Europa. Voordat wij met ons gezin in 2004 naar Canada vertrokken, werkten we onder de naam eDOGation & Sports en voerden zo’n 10 -12 reizen per jaar uit. Naast onze reisactiviteiten runden we een dierenpension in het Oosten van Nederland.
Veel is er niet veranderd…ook nu hebben we weer een dierenpension. We zijn gevestigd in het Westen van Canada, Alberta, in de buurt van de Rocky Mountains. Het reizen, maar vooral ook onze grote wens om onze kennis van en ervaring in de natuur met u te delen, zit ons in het bloed. Het prachtige land Canada, biedt ons als geen ander land eindeloos veel mogelijkheden. Natuur in overvloed, bewogen (korte) geschiedenis, mooie steden, prachtige verhalen. In de afgelopen jaren hebben we zelf alles intensief bereisd en hebben onze z.g. “Scouting Tours” afgerond. We durven ons best Canada specialist te noemen en we hebben zeer bijzondere reizen voor u weten te ontwikkelen.
Hoewel het voor u geen gevolgen heeft, is het belangrijk te vermelden dat Dutch Wolf Tours een divisie is van ons bedrijf “Glennifer Lake Travel Corporation”.

Heleen Eekers:
Heleen is lerares Biologie en Huishoudkunde. Zij heeft de zorg voor het dierenpension, terwijl u met ons op stap bent. Zij zorgt achter de schermen, dat zaken goed voorbereidt verlopen en dat eventuele calamiteiten met souplesse worden opgevangen.

Robert – Jan Vennik:
Robert – Jan heeft na zijn landbouwopleiding, specialisatie Ecologie, een educatief landbouwproject in samenwerking met de gemeente Groningen opgezet in de tachtiger jaren. In die tijd heeft hij zijn kennis aangevuld met vele cursussen op het gebied van landbouw en veeteelt. Ook is hij toen NIVON natuurgids geworden en begeleidde hij al groepen in de Noord Nederlandse natuur. Eind jaren tachtig begon hij samen met zijn vrouw, Heleen Eekers, het dierenpension in Brummen. Halverwege de jaren negentig is eDOGation & Sports opgericht en hebben er vele honderden mensen van de door hen en hun medewerkers uitgevoerde wandelvakanties genoten. In Canada is na de opbouw van het nieuwe dierenpension, nu weer de tijd aangebroken om u te laten meegenieten van onze reizen. Robert – Jan is inmiddels officieel, gediplomeerd Rocky Mountains Gids, heeft zijn Wilderness EHBO diploma, zijn busrijbewijs gehaald en slipcursus gedaan. Als 4x4 specialist kan hij u wegwijs maken in het op de juiste wijze besturen van een terreinwagen voor als u met ons op The Ultimate Ice Roads Adventure gaat!.