Over Ons

Dutch Wolf Tours
Waarom is ons bedrijf zo anders als andere bedrijven?
Wij reizen niet met u mee vanuit Nederland om hier een rondleiding te geven, maar zijn sinds 2021 woonachtig in Canada en weten hier de weg. We hebben onze eigen kennis van, en ervaring in, het land aangevuld met die van voormalig eigenaren Robert-Jan Vennik en Heleen Eekers welke de overstap reeds in 2004 gemaakt hebben.

Het reizen, maar vooral ook onze grote wens om onze kennis van en ervaring in de natuur met u te delen, zit ons in het bloed. Het prachtige land Canada, biedt ons als geen ander land eindeloos veel mogelijkheden. Natuur in overvloed, bewogen (korte) geschiedenis, mooie steden en prachtige verhalen.
We bieden onze Nederlandstalige Canada-reizigers niet alleen kleinschalige groepsreizen aan via Dutch Wolf Tours, maar maken we ook met veel plezier volledig verzorgde campervakanties voor de individuele reiziger, dit onder de naam Canadian Camping Adventures.

Voor beide bedrijven maken we intensief gebruik van onze ervaring met het reizen in dit zeer bijzondere land. De vele contacten, die we inmiddels hebben weten op te bouwen, spelen hier een zeer belangrijke rol in. We durven ons best Canada specialist te noemen en we hebben zeer bijzondere reizen voor u weten te ontwikkelen.
We zijn gevestigd in het westen van Canada, in de provincie Alberta, in de buurt van de Rocky Mountains.

Hoewel het voor u geen gevolgen heeft, is het belangrijk te vermelden dat zowel Dutch Wolf Tours als Canadian Camping Adventures divisies zijn van ons bedrijf “Glennifer Lake Travel Corporation“.

Linda Nuiten:
Linda heeft toerisme gestudeerd aan de NHTV, tegenwoordig Breda University of Applied Sciences, in Breda. Na jarenlang voor verschillende reisorganisaties in Nederland te hebben gewerkt heeft zij de overstap gemaakt naar de financiële kant van het bedrijfsleven.
In haar vrije tijd is ze jarenlang vrijwilligster geweest bij Scouting Thomas-More in Prinsenbeek, eerst 17 jaar als begeleidster, daarna nog een paar jaar in het bestuur van de vereniging.
Het toerisme en de wens om weer binnen dit vakgebied werkzaam te zijn is echter altijd blijven kriebelen. De kans om gelijk na onze emigratie bij Glennifer Lake Travel Corporation aan de slag te gaan heeft ze dan ook met beide handen aangegrepen.
Zij heeft de zorg voor het reilen en zeilen van Canadian Camping Adventures op het kantoor, van het verzorgen van alle boekingen tot het afhandelen van alle eventuele calamiteiten.

Cedric Franken:
Begonnen als bijbaantje is Cedric vele jaren werkzaam geweest in het toerisme. Van gastheer en het opbouwen van luxe (ingerichte) bungalowtenten voor de Nederlandse vakantieganger op diverse campings in Nederland / Europa, tot het verzorgen van slaapplaatsen, al dan niet in tent, op grote (sport)evenementen.
Gedurende zijn studie energietechniek aan Avans Hogeschool in Breda kwam hij erachter dat hij meer voldoening haalde uit het bijdragen aan zorgeloze vakanties. Daarin was destijds echter niet voldoende fulltime werkaanbod, dus heeft hij diverse omzwervingen gemaakt op de arbeidsmarkt in de hoop terug te kunnen keren naar het toerisme.
In zijn vrije tijd is hij, net als Linda, bijna zijn hele leven betrokken geweest bij Scouting Thomas-More. Eerst als jeugdlid, toen nog 19 jaar als begeleider en daarnaast als materiaal- en gebouwbeheerder.

Na de emigratie naar Canada is hij samen met Linda begonnen bij Glennifer Lake Travel Corporation. Heeft zijn BHV/EHBO- en reanimatiediploma, heeft een slipcursus gevolgd en een busrijbewijs gehaald om u van dienst te kunnen zijn!

Heleen Eekers en Robert-Jan Vennik:
Geboren en getogen in Nederland, maar in 2004 met het gezin de overstap gemaakt naar Canada.
Voormalig eigenaren van Glennifer Lake Travel Corporation. Heleen is lerares Biologie en Huishoudkunde. Zij ondersteunt Linda waar nodig bij alle kantoorzaken van Canadian Camping Adventures.

Robert – Jan heeft, na zijn landbouwopleiding, halverwege de jaren negentig, eDOGation & Sports opgericht en heeft vele mensen van de door hen en hun medewerkers uitgevoerde wandelvakanties laten genieten. Eenmaal in Canada heeft hij zich weer ingezet om u te laten meegenieten van het reizen.
Robert-Jan is gediplomeerd Rocky Mountains Gids, heeft zijn Wilderness EHBO diploma, zijn busrijbewijs gehaald en slipcursus gedaan. Als 4×4 specialist kan hij u wegwijs maken in het op de juiste wijze besturen van een terreinwagen voor als u met ons op The Ultimate Ice Roads Adventure gaat!.