Over Ons

Met veel plezier stellen wij Dutch Wolf Tours aan u voor!

Ons bedrijf onderscheidt zich, doordat het is gebouwd op de pijlers van onze jarenlange ervaring opgedaan in het ontwikkelen, uitvoeren en begeleiden van wandelvakanties voor mensen met honden in Europa. Voordat wij met ons gezin in 2004 naar Canada vertrokken, werkten we onder de naam eDOGation & Sports en voerden zo’n 10 -12 reizen per jaar uit. Naast onze reisactiviteiten runden we een dierenpension in het Oosten van Nederland.
Veel veranderde er in eerste instantie niet…ook direct na onze verhuizing startten we weer een dierenpension. Het reizen, maar vooral ook onze grote wens om onze kennis van en ervaring in de natuur met u te delen, zit ons in het bloed. Het prachtige land Canada, biedt ons als geen ander land eindeloos veel mogelijkheden. Natuur in overvloed, bewogen (korte) geschiedenis, mooie steden, prachtige verhalen. In de afgelopen jaren hebben we zelf alles intensief bereisd en hebben onze z.g. “Scouting Tours” afgerond. Het dierenpension is in de eerste maand van 2017 in andere, deskundige handen overgegaan. Vanaf dat moment bieden we onze Europese CANADA-reizigers niet alleen kleinschalige groepsreizen aan via Dutch Wolf Tours, maar maken we ook met veel plezier volledig verzorgde campervakanties voor de individuele reiziger, dit onder de naam Canadian Camping Adventures. Voor beide bedrijven maken we intensief gebruik van onze inmiddels jarenlange ervaring met het reizen in dit zeer bijzondere land. De vele, vele contacten, die we inmiddels hebben weten op te bouwen, spelen hier een zeer belangrijke rol in. We durven ons best Canada specialist te noemen en we hebben zeer bijzondere reizen voor u weten te ontwikkelen. We zijn gevestigd in het Westen van Canada, in de provincie Alberta, in de buurt van de Rocky Mountains

Hoewel het voor u geen gevolgen heeft, is het belangrijk te vermelden dat zowel Dutch Wolf Tours als Canadian Camping Adventures divisies zijn van ons bedrijf “Glennifer Lake Travel Corporation“.

Heleen Eekers:
Heleen is lerares Biologie en Huishoudkunde. Zij heeft de zorg voor het reilen en zeilen van beider bedrijven op het kantoor, terwijl u met Dutch Wolf Tours op stap bent. Niet alleen neemt zij alle boekingen voor Canadian Camping Adventures voor haar rekening, ook zorgt zij achter de schermen, dat zaken goed voorbereidt verlopen en dat eventuele calamiteiten met souplesse worden opgevangen.

Robert – Jan Vennik:
Robert – Jan heeft na zijn landbouwopleiding, specialisatie Ecologie, een educatief landbouwproject in samenwerking met de gemeente Groningen opgezet in de tachtiger jaren. In die tijd heeft hij zijn kennis aangevuld met vele cursussen op het gebied van landbouw en veeteelt. Ook is hij toen IVN natuurgids geworden en begeleidde hij al groepen in de Noord Nederlandse natuur. Eind jaren tachtig begon hij samen met zijn vrouw, Heleen Eekers, het dierenpension in Brummen. Halverwege de jaren negentig is eDOGation & Sports opgericht en hebben er vele honderden mensen van de door hen en hun medewerkers uitgevoerde wandelvakanties genoten. In Canada is na de opbouw van het nieuwe dierenpension, nu weer de tijd aangebroken om u te laten meegenieten van onze reizen. Robert – Jan is inmiddels officieel, gediplomeerd Rocky Mountains Gids, heeft zijn Wilderness EHBO diploma, zijn busrijbewijs gehaald en slipcursus gedaan. Als 4×4 specialist kan hij u wegwijs maken in het op de juiste wijze besturen van een terreinwagen voor als u met ons op The Ultimate Ice Roads Adventure gaat!.