Verlenging

Verlenging:

U wilt voor of na uw busreis nog graag een aantal extra hotelovernachtingen, uw familie bezoeken in Canada, een prachtige cruise naar b.v. Alaska maken via de betoverende Inside Passage, nog een uitgebreid stadsarrangement boeken of wellicht wilt u er nog zelf met een huurauto, camper- of motorfiets op uit en/of u wenst suggesties voor nog extra bezienswaardigheden? De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Wij maken voor u een compleet reisvoorstel, met bijbehorende offerte. Daag ons uit!!

Maak a.u.b. gebruik van onze ervaring en talloze contacten met lokale bedrijven in Canada.
Wij en/of onze gewaardeerde wederverkopers helpen u graag met het reserveren van alle extra’s, die u maar heeft kunnen bedenken. Wij denken heel graag met u mee.
N.B. Houdt u er rekening mee dat bij een verlenging de transfer van of naar de luchthaven niet altijd door DutchWolf Tours kan worden verzorgd. Daar waar mogelijk bieden we u de maximale service, zoals u van ons mag verwachten.

Stuur ons een e-mail, bel ons op of zend een verzoek aan ons om u op een, voor u gepast moment, terug te bellen, met een verzoek om aan uw wensen gehoor te geven. Wij zullen alles in het werk stellen om uw dromen werkelijkheid te doen worden!

fotos-dwt-31-08-2013-2-524 fotos-dwt-31-08-2013-2-801